Roomkoetje logo

Cash & Carry


Voor de horeca-professional
of hobbykok

In onze cash & carry bent u altijd welkom. Een dynamisch en gespecialiseerd team staat er dagelijks tot uw dienst om u te adviseren en te informeren over de laatste trends op de markt. Wij organiseren tevens op regelmatige basis workshops en degustaties. Variatie en inspiratie, u vindt het allemaal tijdens een bezoekje aan onze cash & carry. Vergeet ook niet dat u bij afhaling kan genieten van sterke afhaalprijzen!

Open maandag tem vrijdag van 8 tot 17u30, zaterdag tot 13u.

Ruim assortiment

Naast uw gebruikelijk assortiment dat u reeds gebruikt in uw keuken valt er bij ons veel meer te ontdekken. Zo krijgt u een inkijk in onze dagelijkse werking en heeft u de mogelijk om nieuwe producten te leren kennen. Baan u een weg doorheen ons uitgebreid aanbod aan producten.

Food en Non-Food producten

Naast ons aanbod aan food producten krijgt u in onze cash & carry ook een inkijk in de non-food producten die wij u kunnen aanbieden. Ontdek bij ons de nieuwe trends op gebied van porselein om uw zaal die extra touch te geven of bent u op zoek naar klein keukenmateriaal zoals potten of pannen. Aarzel dan niet om ons te contacteren.